Селяни під Харковом заради економії випадково спалили власну садибу

Понеділок, 24 липня 2017, 18:02
Разом з будинком згоріли автомобіль і пара господарських прибудов
Селяни під Харковом заради економії випадково спалили власну садибу

Як вони пояснили рятувальникам, спалювали у дворі траву, і вогонь якимось чином перекинувся на будинок і все, що було поруч, - повідомляє «Справжня Варта»

Подія сталася 22 липня  удень у с. Кірсаново Харківського району. На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені господарча будівля, гараж, автомобіль «Москвич 2140» 1977 р.в. та частково житловий будинок за адресою: вул. Теплична, 64, а також гараж та господарча будівля приватного маєтку по вул. Тепличній, 65. Загалом площа пожежі склала: сухої трави – 120 кв.м.; будівель та споруд приватного сектору – 90 кв.м., - повідомили  у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», У СТОВ «Мрія» горіло пшеничне поле. Збитки - у полі з озимою пшеницею площею 30 га згоріло 4,8 га. ДСНС версію умисного підпалу поля не розглядає

Також сталася пожежа на території елеватору, що знаходиться у с. Губарівка Богодухівського району. 

На місце пожежі виїхало два відділення 51 державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події о 00:05 було встановлено, що у приміщенні трансформаторної підстанції горіло електрообладнання на площі орієнтовно 100 кв.м. Пожежу локалізовано о 00:30, ліквідовано о 03:12. Матеріальний збиток — встановлюється.

Врятовано 45 тис. тон зерна пшениці, кукурудзи та насіння.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments