Для малечі у дитсадках Харкова будують міні-стадіони

Четвер, 27 липня 2017, 11:09
Влада зайнялася ремонтами і будівництвом спортивних об'єктів для школярів і навіть дошкільнят

Почалась реконструкція стадіону на Минайленка Це найбільший стадіон серед шкільних стадіонов міста

Стадіон відноситься до загальноосвітній школі №28, яка знаходиться на вул. Минайленка, 61 Після реконструкції там до послуг школірів станут  волейбольний та баскетбольний майданчики, сучасне футбольне поле, бігові доріжки, а також тенісний стіл, - повідомляє «Справжня Варта».

Загальна площа стадіону - близько 5 тис. кв. м. 

За словами директора Департаменту освіти Ольга Деменко, в Новобаварському районі реконструюють ще один масштабний об'єкт - стадіон Харківської дитячо-юнацької спортивної школи №5. Там будуть облаштовані два сучасних футбольних поля, а також тренерська кімната з душовими і туалетами.

На сьогоднішній день сучасні стадіони реконструйовані в 40 загальноосвітніх закладах Харкова, і до нового навчального року їх буде вже 55.

Крім того, цього року місто вперше почало будувати стадіони в дитячих садках. Так, за словами Ольги Деменко, уже в жовтні 2017 року в п'яти дошкільних установах Харкова з'являться сучасні стадіони.

«Ми їх обладнаємо міні-футбольним полем, ігровим майданчиком, майданчиком з дитячими світлофорами і дорожніми знаками для вивчення правил дорожнього руху. Ті дитячі садки, де буде відкритий сучасний стадіон, стануть опорними дошкільними закладами району, на базі яких проходитимуть районні змагання для малюків і займатимуться вихованці інших садків», - підкреслила Ольга Деменко.

Цього року стадіони для дошкільнят планують відкрити в Московському, Київському, Шевченківському, Немишлянському і Слобідському районах. За словами директора департаменту, вже наступного року вони з'являться і в інших районах Харкова.

Як раніше писала «Справжня Варта»,у  Харкові до нового навчального року відкриють новий дитсадок.

Новий дитячий садок у Харкові обіцяють відкритий 1 вересня у Слобідському районі – на проспекті Героїв Сталінграда, 185-а.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments