Біля 80 % мешканців міста Бурлук отримають воду через відновлений водогін - Світлична

Четвер, 27 липня 2017, 14:01
Ремонту не було 40 років
Біля 80 % мешканців міста Бурлук отримають воду через відновлений водогін - Світлична

Це пообіцяла губернаторка мешканцям Великобурлуцького району під час своєї робочої поїздки до цього району, - повідомляє «Справжня Варта»

«Будемо проводити роботу стосовно оновлення водогону. Біля 80 % мешканців міста Бурлук отримають воду через цей водогін. Ремонту не було 40 років, роботи багато, будемо працювати. Також ми вже завершили роботу з переведення на індивідуальне опалення близько 700 абонентів у Приколотному. Люди були в скрутній ситуації, могли залишитися без опалення, сьогодні всі 700 абонентів уже перепідключені», - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Щодо місцевої школи на 500 учнів, то до 1 вересня всі класи стовідсотково будуть забезпечені новими пластиковими вікнами.

Більш проблемним є стан дорожнього покриття у цьому районі. Світлична повідомила, що в першу чергу ремонтувати будуть дорогу від Приколотного до Великого Бурлука, також до ладу приведуть напрямок на Старий Салтів.

Як раніше писала «Справжня Варта», "Сири Бурлука" будуть відновлювати рецептуру сирів.

«Є домовленість з інвестором, що в жовтні вже візьмуться до виробництва сиру, й піде лінійка нових видів сирів. Також будуть відновлювати рецептуру сирів, які тут вироблялися раніше. На даний момент до штату підприємства вже набрали 120 співробітників, я сподіваюся, що з 2018 року ми будемо мати тут до 400 робочих місць, і потужності будуть повністю завантажені», - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments