Райони з'єднують один з одним новими дорогами

Субота, 29 липня 2017, 11:16
У Великобурлуцькому районі ремонтують найбільш проблемні транспортні напрямки
Райони з'єднують один з одним новими дорогами

Один з них на Печеніги /Старий Салтів/, другий - на Приколотне, - повідомляє «Справжня Варта»

Останні дані щодо ходу ремонту Юлії Світличній доповів начальник Служби автомобільних доріг області Євген Зражевець. Так, за його інформацією, з початку року на дорогах Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук, Харків - Вовчанськ - КПП «Чугунівка», Приколотне - Великий Бурлук - Дворічна ліквідовано майже 4 тис. кв. м ямковості. 

Зараз тривають роботи з ямкового ремонту на ділянці від Приколотного до Вільховатки на дорозі Харків - Вовчанськ - КПП «Чугунівка».

«На цій дорозі залишилося працювати ще тиждень, за цей час ми ліквідуємо всю ямковість і зробимо зручним проїзд для користувачів», - зазначив Євген Зражевець.

Також дорожні бригади працюють на дорозі Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук. Там ямковість та мережу тріщин спеціалісти ліквідують за новітніми технологіями.

Євген Зражевець відзначив, що на ремонт дороги Старий Салтів - Приколотне - Великий Бурлук цього року заплановано 10,9 млн грн. 

«Роботи будуть виконуватися у межах села Дорошенкове і на найбільш зруйнованих ділянках від Приколотного до Великого Бурлука, - повідомив начальник САД. - До цього часу протягом 15 - 17 років тут не було поточного ремонту. Дякуючи підтримці голови ХОДА, роботи тривають. Ми визначилися з об’ємами та напрямками. І рухаємося до перемоги».

Як раніше писала «Справжня Варта», 80% дорожньої мережі Харківщини потребують ремонту. У цьому році різними видами ремонту планується відремонтувати близько 500 км - в десять разів більше минулорічного.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments