У Харкові у школах відкривають дитячі садки

Субота, 29 липня 2017, 14:32
У такій школі на Клочківській, яка теперь стане навчально-виховним комплексом, є достатньо вільних місць
У Харкові у школах відкривають дитячі садки

Зокрема, на базі школи №106 на вул. Клочківській, 195-в , яка стала тепер навчально-виховним комплексом, відкриють дві нові групи для малечі, - повідомляє «Справжня Варта»

У вересні НВК №106 зможе прийняти понад 50 дітей у віці від двох років.  Про це повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко під час ознайомлення з підготовкою груп до відкриття.

«Школа №106 знаходиться в мікрорайоні, де є всього один дитячий садок, який переповнений. Для того, щоб забезпечити жителів району місцями в дитячих садках, нам довелося продумати нові форми забезпечення дітей дошкільною освітою та створити навчально-виховний комплекс. Депутати міської ради одноголосно підтримали питання перейменування цього навчального закладу в навчально-виховний комплекс №106, що дає тепер можливість відкрити тут нові дитсадкові групи», - зазначила Ольга Деменко.

За її словами, на сьогоднішній день у Харкові працює шість НВК. На базі школи №106 був відкритий сьомий навчальний заклад такого типу: там знайшлися вільні приміщення, оскільки школа розрахована на 900 учнів, а на даний момент там навчається близько 300 дітей.

Також до початку навчального року в Харкові буде створено понад 500 додаткових місць для малюків у п'яти нових дитячих садках у Шевченківському, Новобаварському, Слобідському і Немишлянському районах, а також 30 нових групах в уже діючих закладах дошкільної освіти.

Як раніше писала «Справжня Варта», для малечі у дитсадках Харкова будують міні-стадіони.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments