У лобовому зіткненні на Сімферопольському шосе ніхто не постраждав, тільки водій мопеда в реанімації: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

П'ятниця, 28 липня 2017, 22:34
Автомобілі ВАЗ-2106 і Skoda Octavia зіткнулися на Сімферопольському шосе у Харкові 28 липня близько третьої години дня.
У лобовому зіткненні на Сімферопольському шосе ніхто не постраждав, тільки водій мопеда в реанімації: ДТП у Харкові за добу / ФОТО

Водій автомобіля Skoda прямував в сторону проспекту Гагаріна, ВАЗ рухався назустріч. На перехресті з Мереф'янським шосе водій «шістки» не надав перевагу автомобілю Skoda, в результаті чого й сталося зіткнення. ВАЗ розбитий і вщент, і вщерть. При цьому, напрочуд, ніхто не постраждав, інформує «Справжня Варта».

Інший випадок – не вельми приємний. Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mercedes-Benz та мопеду марки Viper сталася 27 липня близько 16-ї на вулиці Клочківській, і в ній постраждав водій мопеда, котрого доправили до лікарні.

За відомостями поліції, водій Mercedes їхав з вулиці Новгородської у бік вулиці Отакара Яроша. Водій мопеду рухався у попутному напрямку та з невідомих причин в'їхав у Mercedes.

Водія мопеда шпиталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги ще до приїзду патрульних. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments