У патрульній поліції Харкова є вільні вакансії

Неділя, 30 липня 2017, 09:13
Набір до Патрульної поліції у м. Харкові продовжeно до 9 сeрпня 2017 року
У патрульній поліції Харкова є вільні вакансії

Заявки бажаючих стати поліцейськими приймаються онлайн, - повідомляє «Справжня Варта»

Нагадаємо, що  в патрульній поліції спостерігається нестача кадрів. Зокрема, по Харкову відкрито 250 вакансій патрульних інспекторів. До служби придатні громадяни України у віці від 20 до 35 років з мінімальним освітнім рівнем - повною середньою освітою. Обов'язкова умова - водійські права В-категорії.

Майбутнім поліцейським пропонують роботу за 8 тис. грн. в місяць з доплатою в 2 тис. грн за несення служби в деяких містах Донецькій і Луганській областях. Також відомство нагадало про низку пільг, в тому числі у медичному обслуговуванні, 30-денна відпустка і можливость навчання у профільних вишах по замовленню МВС.

Як раніше писала «Справжня Варта»,патріотизм і "набридло шукати сезонні роботи" мотивують молодь йти за контрактом до армії.

За словами підполковника Олександра Томашевського,  «переважна  більшість призовників - віком до 30 років. Відзначаю потужний патріотичний настрій серед них і високу мотивацію до служби. Адже їм набридло шукати сезонні роботи і в армії  вони  бачать стабільність і міцний соціальний захист з боку держави".  

За даними Міноборони, шомісячне грошове забезпечення контрактників для рядового та сержантського складу від 10,5 тис. грн до 14 тис. грн, для офіцерського складу - від 13 тис. грн до 17 тис. грн.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments