Розвиток спорту в області є одним із головних пріоритетів - Світлична / Фото

Понеділок, 31 липня 2017, 16:46
У Валківському районі для місцевих футболістів створюють умови, як для проведення професійних матчів.
Розвиток спорту в області є одним із головних пріоритетів - Світлична / Фото

ДЮСШ «Спорт для всіх» у Валківському районі Харківської області - база для занять спортом для майже півтисячі вихованців. 

Під час робочої поїздки до району губернатор Харківщини відвідала спортивну школу, де діють п`ять різних відділень. Нещодавно була оновлена база для футболістів. 

За інформацією Юлії Світличної, минулого року тут було відремонтоване запасне футбольне поле. Гроші на це були виділені з обласного та районного бюджетів. Також завдяки цим грошам вдалося придбати новий інвентар для закладу. У поточному році ведуться роботи по відновленню газонів ще на двух футбольних полях - основному та тренувальному. 

За словами директора школи Віталія Мельника, щорічно на стадіоні школи проходить чотири футбольних чемпіонати.

Раніше і тренування, і самі зустрічі проходили на одному полі, тепер у спортсменів з`явилася можливість тренуватися на запасному полі. 

За словами голови Валківської районної державної адміністрації Віктора Войтенка, для місцевих спортсменів створюються умови, як для професійних футболістів. 

Над полем працюють ті ж агрономи, що і доглядають за полем на "Металісті", для газона закуплене канадське насіння. 

У планах - ремонтні роботи у залі важкої атлетики школи та будівництво баскетбольної та волейбольної площадок. Школа виграла фінансування за рахунок програми Європейського інвестиційного банку, на капремонт буде виділено близько 12 мільйонів гривень.

За словами Юлії Світличної, розвиток спорту є пріоритетною задачею обласної влади. 

"Здоров’я нації – це питання нашого майбутнього", - підкреслила Юлія Світлична. 

Нагадаємо, під час поїздки до Валківського району Юлія Світлична зазначила, що особлива увага зараз приділяється об'єктам ЖКГ та закладам соціальної сфери.

comments powered by HyperComments