Як відпочивають наймолодші харків`яни: інфографіка

Вівторок, 8 серпня 2017, 13:06
Ще 200 школярів Харківщини відправили на відпочинок до Бердянська.
Як відпочивають наймолодші харків`яни: інфографіка

Про це повідомляє прес-служба ХОДА, передає "Справжня Варта". 

Діти пільгових категорій проведуть 21 день у таборі «Факел» на узбережжі Азовського моря.

У закладі для дітей проводитимуть пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі ігри, працюватимуть тематичні гуртки. Також тут передбачене 5-разове харчування.

«Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з боку держави, путівка надається безкоштовно. Для обласного бюджету кожна путівка коштувала 5943 грн», - повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

За даними управління на 7 серпня, загалом на відпочинок за межі області цього літа вже було відправлено 4609 дітей. Школярі Харківщини оздоровлюються в Одеській (дитячі заклади «Перлина Чорномор’я», «Молода гвардія», «Патрія»), Запорізькій («Факел», «Лісова пісня»), Херсонській («Таврія») областях та місті Київ.

Нагадаємо, всього цього року в оздоровленні дітей влітку будуть задіяні 744 установи області. З них понад 700 - це пришкільні табори, 28 - стаціонарні, а також табори праці та відпочинку. Крім того, понад 7 тисяч дітей соціально незахищених категорій зможуть оздоровитися в таборах за межами Харківської області. Кошти на закупівлю путівок було виділено з обласного бюджету.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments