Харківські дорожники працюють в посиленому режимі

Юлія Гуш  |  Вівторок, 8 серпня 2017, 17:27
Ремонт доріг проходить згідно графіку, проблем з фінансуванням чи дотриманням поставлених термінів немає.
Харківські дорожники працюють в посиленому режимі

«Дорожники області зараз знаходяться в фазі найбільшої активності, – розповів Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області, – на всіх напрямках, які у нас заплановані, були проведені тендерні процедури, були розвернуті роботи, додались буквально за останній тиждень нові об’єкти, де розпочалася робота».

Щодо поточного ремонту, то на сьогоднішній день тривають роботи на дорозі «Чугуїв – Мілове», йде укладка асфальтобетонної суміші на ділянці від Шевченково і в бік Чугуївського району, тривають роботи по Ізюмському напрямку. В самому Ізюмі роботи завершились, дорожники рухаються в сторону Харкова. Запланована робота на додатковій 10-кілометровій ділянці. Минулого тижня розпочалися роботи вже на нових об’єктах. Це, зокрема, ремонт харківської окружної дороги, підтримка її технічного та експлуатаційного стану. З рахунок коштів з місцевого бюджету реалізується ямковий ремонт доріг.

За словами Віталія Мачули, заступника директора ремонтів і утримання автодоріг ДП «Харківській облавтодор», за минулий тиждень було виконано близько 10 тисяч м. кв. ямкового ремонту, на який пішло 1200 тон асфальтобетонної суміші.

«Також спільно зі службою автомобільних доріг в рамках програми з декомунізації виконуються роботи по установці знаків, – додав він, – і нас на сьогоднішній день було встановлено 188 знаків з 202. Ми до 1 вересня вийдемо на показник в 100%. Тобто, ті всі населені пункти, які були перейменовані, отримають нові таблички».

«В цілому, темпи ми підвищуємо, налаштовуємо підрядників на оперативне виконання робіт, – зазначив Сергій Пляка, – погода поки що дозволяє. Особливих збоїв немає. Фінансування чудове. Також нормально йде фінансування з державного бюджету. Ті задачі та плани, які були поставлені на цей рік, ми виконаємо в межах сезону».

Як писала "Варта" раніше, на ремонт двох доріг в області з держбюджету додатково виділили 250 млн грн.

comments powered by HyperComments