Кабмін підтримав Світличну у будівництві сміттєпереробного заводу у Дергачах

Середа, 9 серпня 2017, 16:20
Будівництво такого комплексу дозволить поліпшити санітарно-епідеміологічний стан м. Харкова, Дергачівського, Харківського та Золочівського районів Харківської області.
Кабмін підтримав Світличну у будівництві сміттєпереробного заводу у Дергачах

Проект «Нове будівництво комплексу з переробки твердих побутових відходів з системою збору, утилізації полігонного газу та виробництва електричної енергії у м. Дергачі Харківської області» був поданий до Кабміну Харківською обласною державною адміністрацією, повідомляє "Справжня Варта" з посиланням на прес-службу ХОДА. 

Так, майбутній комплекс буде оснащений системою збору, утилізації полігонного газу та виробництва електричної енергії.

"Проектом передбачено будівництво сучасного полігону ТПВ у відповідності з вимогами українського та європейського природоохоронного законодавства, рекультивацію діючого полігону твердих побутових відходів, монтаж системи збору полігонного газу на новому та прилеглих існуючих полігонах, монтаж системи утилізації полігонного газу з виробництвом електричної енергії та системи передачі виробленої електроенергії в мережу Національної енергетичної компанії "Укренерго", будівництво лінії сортування роздільно-зібраних відходів потужністю 40 тис. тонн на рік та змішаних відходів потужністю 80 тис. тонн на рік, а також будівництво відповідних споруд, інженерних мереж та благоустрій території", - сказано в документі.

Реалізація проекту буде завершена у 2019 році. 

comments powered by HyperComments