Харківські дорожники збільшують темпи виконання робіт

Юлія Гуш  |  Вівторок, 15 серпня 2017, 16:43
Зокрема, завдяки децентралізації та використанню коштів від перевиконання митних зборів для ремонту харківських доріг були задіяні всі наявні бюджети.
Харківські дорожники збільшують темпи виконання робіт

Про стан ремонту доріг розповів Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області. За його словами, дорожники збільшують темпи виконання робіт. Погодні умови поки що дозволяють. Зокрема, тривають роботи на дорозі від Ізюму в бік Чугуєва. Там вже було покладено 4 кілометри нового шару дорожнього покриття з 10,7 запланованих. Завершуються роботи по ізюмському напрямку. Залишилось пофарбувати металеві ферми на мосту через Сіверський Донець, заасфальтувати тротуар, встановити тротуарні та пішохідні огорожі. Всі роботи на даній ділянці ідуть за планом.

«Виконання робіт на шляхопроводі поблизу села Губерівка Богодухівського району на сьогоднішній день становить 50%, – зазначив Сергій Пляка, – і цього тижня ми підходимо до фінішного етапу з проведення тендерних процедур з ремонту шляхопроводу в районі селища Пісочин Харківського району. Це заміна тротуарних блоків».

Віталій Мачула, заступник директора по ремонтам і утриманню автодоріг ДП «Харківській облавтодор» у свою чергу розповів, що в області продовжують виконуватися дорожні роботи за рахунок місцевих бюджетів. Зокрема, минулого тижня вони були виконані в Первомайському, Балаклійському, Шевченківському, Красноградському, Печенізькому, Ізюмському та Змієвському районах. А коштом державного бюджету був виконаний ямковий ремонт на дорозі «Київ – Харків – Довжанський», «Сімферополь – Алушта – Ялта», «Харків – Вовчанськ», «Чугуїв – Печенги – Великий Бурлук», «Валки – Пархомівка».

Він також додав, що за минулий тиждень були проведені роботи на 11 000 м.кв. доріг області, для чого було використано близько 1600 тон асфальтобетонної суміші. Також було встановлено близько 3 тисяч нових стандартних дорожніх знаків та 500 знаків проектного проектування

Сергій Пляка розповів, що завдяки децентралізації та використанню коштів від перевиконання митних зборів для ремонту харківських доріг були задіяні всі наявні бюджети. Зокрема, за ці кошти проводяться роботи на шляхопроводі поблизу села Губерівка.

 

comments powered by HyperComments