ЧЄ по боксу, Пісочин та Моніторинговий комітет - підсумки цього літа від радника Райніна та Світличної

Понеділок, 21 серпня 2017, 15:07
"Київський харків'янин", радник глав АП та ХОДА Юрій Чевордов - про політичні кризи, "наркотичний чад" виборів, ребрендинг політичних проектів і про "молоду жінку, яка успішно керує Харківським регіоном".
ЧЄ по боксу, Пісочин та Моніторинговий комітет - підсумки цього літа від радника Райніна та Світличної

"Вже порядком набридли ці розмови про дострокові вибори. З чого їм бути? І заради чого? Заради того, що хтось хоче швидше потрапити у владу? Є норма закону, згідно з нею Президент чітко сказав, що виборчий процес буде в 19 році. Крапка. Постійне бажання дострокових виборів - це як наркоманія. Ми давно вже всією країною сидимо на цій голці. Вибори, політична криза, вибори, політична криза. І при цьому кожен парламент якісно гірший за попередній. Президент вирішив припинити цей колективний наркотичний чад", - вважає Юрій Чевордов.

Таку думку радник голови Адміністрації Президента України та радник голови ХОДА висловив в інтерв'ю виданню Insider News.

За його словами, існуюча політична система не потребує кількісному розширенні, але потребує якісного поліпшення.

"Потрібно вдосконалити існуючі політичні проекти, можливо робити ребрендинг, якщо це необхідно, і основне - потрібно міняти філософію та підходи. А найголовніше те, що людям зі схожим світоглядом треба вміти об'єднуватися, в тому числі в рамках одного політичного проекту", - сказав Чевордов.

Щодо досягнень Харківщини при губернаторі Юлії Світличній, то вони очевидні і не потребують доказів. І справа не в високих рейтингах, а конкретних справах.

Чевордов: "На сьогодні Світлична - найуспішніший губернатор в країні. Мені, до речі, багато в Києві, навіть ті, хто далекий від політики і держслужби кажуть, про те, що Харківська область постійно на слуху і звідти багато позитивних новин. Всі знають, що в Харківському регіоні молода і успішна жінка керує областю. Дивіться, скільки всього в Харкові і області будується, відкривається, модернізується і приводиться в належний вигляд. Багато об'єктів, до яких не було діла багато років, при Світличної відроджуються. А деякі, як школа в Пісочині, наприклад, будуються з нуля і в рекордно короткі терміни. Ну ось коли в області останній раз будували школу? Років 12 тому, здається. А тут школа. Та ще й яка! За пару років. 1 вересня діти підуть в суперсучасну школу і будуть отримувати знання в комфортному приміщенні, вчитися на сучасному обладнанні. Причому всі діти - і з обмеженими можливостями в тому числі. Крім цього - мости, дороги, ЦНАП, багато всього. Думаю, жителі області все це самі бачать і цінують. В Ізюмі, ось з дня на день буде відкриття моста, який Бог його знає скільки років не ремонтувався і знаходився в аварійному стані. Міст, по якому в 14-му році йшла вся техніка на схід і евакуювали поранених. Крім цього, буде зроблена дорога на Слов'янськ. Стратегічно важлива в сьогоднішній ситуації, тому як це дорога в зону АТО".

Він ттакож відзначив, що "робота губернатора це не тільки господарська діяльність. Хоча, соціально-економічний розвиток регіону - це дуже важливо і це основа. Важливий також імідж регіону. Це і спорт і міжнародна діяльність, яка, крім іміджевої складової, є інструментом для залучення інвестицій в регіон. Дивіться скільки в Харкові за все пройшло. Чемпіонат Європи з боксу. Вперше в Україні і пройшов в Харкові, моніторинговий комітет місцевих і регіональних влад Ради Європи, міжнародні футбольні матчі проходять. ФК «Металіст тисячі дев'ятсот двадцять п'ять» з'явився. Нова команда, яка впевнено розвивається. І це все там, де ще пару-трійку років тому була дуже напружена обстановка. Це я так м'яко сказав. Хто пам'ятає той час, розуміє про що я. Зараз же все кардинально змінилося. І слава Богу. Нехай так буде і далі".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments