Нові учасники АТО отримали землю

Середа, 23 серпня 2017, 19:34
Ділянки їм було надано на території чотирьох районів Харківщини
Нові учасники АТО отримали землю

53 чоловіки отримали земельні ділянки на території Великобурлуцького району, 26 - на території Вовчанського і 16 - на території Первомайського району, - повідомляє «Справжня Варта»

Крім того, в ході заходу правовстановлюючі документи на земельні ділянки для ведення садівництва та для ведення особистого селянського господарства на території Дергачівського району отримала сім'я загиблого в АТО Героя України Сергія Колодія.

Начальник Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Євген Оберемок подякував учасникам АТО за їх внесок у забезпечення миру на Харківщині і висловив упевненість у подальшій ефективній спільній роботі.

«Завдяки спільній роботі з обласною організацією «Спілка ветеранів АТО» і за безпосередньої підтримки голови ХОДА Юлії Світличної ми продовжуємо займати лідируючі позиції з видачі землі нашим захисникам, - зазначив Євген Оберемок. - Сьогодні ми відзначаємо День міста Харків, мирне небо над яким в серпні 1943 року стало частиною загальної перемоги у Другій світовій війні. Минуло понад семи десятиліть, і ми продовжуємо розуміти цінність миру і незалежності завдяки подвигам наших воїнів - учасників антитерористичної операції».

Як раніше писала «Справжня Варта», на даний момент до Головного управління Держгеокадастру надійшло 8752 заяви на оформлення землі від учасників АТО. Управління вже надало 7217 дозволів на розробку землевпорядної документації на загальну площу 9193,0614 га. Головним управлінням прийнято 4202 накази про затвердження землевпорядної документації та передачу у власність 4203 земельних ділянок загальною площею 5217,9717 га. З них: 1556 земельних ділянок - для ведення індивідуального садівництва площею 186,6725 га; 2647 земельних ділянок - для ведення особистого селянського господарства площею 5031,2992 га.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments