Харківська «Солідарність» передала військовій частині прилад нічного бачення

Понеділок, 28 серпня 2017, 16:03
Голова Чугуївської міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», голова Чугуївської філії громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Михайло Лукаш разом з головою Чугуївської райдержадміністрації Миколою Шошиним завітали до військової частини в/ч А2467 в Малинівці
Харківська «Солідарність» передала військовій частині прилад нічного бачення

Вони привітали військовослужбовців напередодні Дня незалежності України та вручили військовій частині прилад нічного бачення та 200 кг фарби.

Як зазначив Михайло Лукаш, відтепер бійці зможуть ретельніше патрулювати прилеглу територію у нічний час, а фарбу використають для маскування об’єктів.

«Сподіваюсь, що подарунки стануть вам в нагоді та допоможуть нести службу», - зазначив голова Чугуївської міської організації партії «БПП «Солідарність».

Голова райдержадміністрації Микола Шошин, поздоровляючи військовослужбовців з головним державним святом, побажав їм миру, добра й благополуччя.

«Забезпечення української армії, яка сьогодні захищає територіальну цілісність України, є головною турботою Президента та губернатора Харківщини. Завдяки зусиллям наших воїнів у нашому регіоні – мир, і ми маємо можливість рухатися вперед», – зазначив очільник краю.

Військова частина належить до інженерних військ. Наразі її особовий склад у кількості 12 чоловік виконує завдання в зоні проведення АТО, зводячи опорні пункти та невибухові інженерні загородження (колючий дріт, протитанкові рови, малопомітні перешкоди). Всього в антитерористичній операції взяли участь 70% особового складу частини

comments powered by HyperComments