«Героїв нашого часу» краще за всіх показав відомий харківський фотокор

Понеділок, 28 серпня 2017, 22:39
Міський фотопроект «Герої нашого часу» проходив у Харкові з 1 по 18 серпня. Героями фотовиставки стали працівники комунальних служб.
«Героїв нашого часу» краще за всіх показав відомий харківський фотокор

Для участі в конкурсі всім бажаючим треба було сфотографувати під час роботи представників комунальних служб і відправити фото на конкурс, повідомляє «Справжня Варта».

З 23 по 26 серпня в Саржиному яру експонувалася фотовиставку «Герої нашого часу», де за кращі роботи голосували всі бажаючі. Переможцем конкурсу став харківський фотокор Василь Голосний.

2-е місце журі присудило Юрію Гошовському, а 3-е місце дісталося Віталію Шептуну. 26 серпня відбулася церемонія нагородження переможців фотоконкурсу.

Також в Саржиному яру в рамках фотопроекту пройшов міський пікнік Gastroman. Всі чотири дні в зоні відпочинку працювала тематична фотозона «Харківчист», де всі бажаючі могли сфотографуватися в робочому одязі і з атрибутикою комунальних служб.

Фотопроект дозволив харків'янам і гостям міста побачити, як змінюється місто, познайомитися з міськими досягненнями у відродженні та благоустрії місць масового відпочинку, таких як Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького, сад ім. Шевченка. Як зазначив автор проекту Олег Єгоров, ідея конкурсу полягала в тому, щоб подякувати людям, непомітна робота яких робить Харків чистим, затишним і комфортним для проживання.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments