Інший погляд на самооборону: інструктор з Чехії тренував харків`янок

Вівторок, 29 серпня 2017, 16:33
Павел Дітмар, кваліфікований тренер з Крав Мага, показав учасницям курсів "Міцна жінка - вільна нація" дещо інший погляд на самооборону.
Інший погляд на самооборону: інструктор з Чехії тренував харків`янок

Як зазначив під час засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Харківській обласній державній адміністрації керівник проекту "Міцна жінка - вільна нація" Ігор Пушкарьов, програма курсу самозахисту для жінок включає до себе: навчання техніці безпеки, роботу з трьма видами зброї - короткоствольною (пістолети), гладкоствольною (помпові рушниці) і нарізною (цивільні версії АК і "Форт"), а також вивчення основ тактичної медицини. 

За його словами, зазвичай заняття проводять ветерани АТО та інструктори роти "Східний Корпус". Наразі учасниками проекту є жінки - волонтери, студентки, домогосподарки та інші. 

Нагадаємо, у травні Юлія Світлична відвідала відкриття нового сезону курсів жіночого самозахисту "Міцна жінка - Вільна нація".

А у липні програма "Міцна Жінка - Вільна Нація" від "Східного Корпуса" розпочала довгостроковий проект "Жіноча Сотня". 

"Крім того, що вони виявили бажання тренуватись постійно, дівчата дали нам зрозуміти, що хотять долучитись до наших соціальних проектів, прийняти участь у громадському житті нашого міста. Ми разом розглядаємо всі напрямки, де потрібна допомога дівчат. Можливо, це і допомога дитячим будинкам, і створення патронатної служби для бійців АТО, та іх сім'ям, створення медичних підрозділів для надання допомоги при екстрених ситуаціях, та багато іншого", - написав на сторінці у Фейсбуці Ігор Пушкарьов. 

А вже у серпні Павел Дітмар, кваліфікований тренер з Крав Мага (Чехія), провів тренінги для учасниць проекту "Міцна Жінка".  За словами Ігоря Пушкарьва, інструктор показав дещо інший погляд на самооборону, але не менш цікавий. 

comments powered by HyperComments