Школи Харківщини обладнають сучасними кабінетами

Неділя, 3 вересня 2017, 09:01
Кожній опорній школі - по три кабінета природничих наук
Школи Харківщини обладнають сучасними кабінетами

Депутати облради виділили додаткові кошти на фізику, хімію та біологію, - повідомляє «Справжня Варта»

Зокрема, на оснащення опорних навчальних закладів сучасними кабінетами фізики, хімії та біології спрямували 5 млн 280 тис. грн. За ці кошти закуплять кабінети для Барвінківської школи №1, Вовчанської гімназії №1, Білоколодязького НВК та Варварівської школи Вовчанського району. Також обладнання отримають Золочівська школа №2, Оскільський НВК (Ізюмський район), Орільська школа (Лозівський район) та Шевченківський ліцей.

Також у ході сесії було виділено кошти на ремонти низки навчальних закладів.

Зокрема, 950 тис. грн спрямували на капітальний ремонт із заміною котлів опалення на енергоощадні у КЗ «Спеціальний навчально-виховний комплекс І-ІІ ступенів № 2 Харківської обласної ради».

Також буде відремонтовано 12 шкіл: у Богодухівському, Вовчанському, Дергачівському, Дворічанському, Печенізькому, Шевченківському, Зачепилівському, Ізюмському, Краснокутському, Первомайському, Чугуївському районах та місті Люботин.

Загалом на ці об’єкти спрямують понад 11 млн грн.

Як раніше писала «Справжня Варта», в цьому році для опорних шкіл Харківщини було закуплено 52 кабінети природничих наук. Крім того, за кошти обласного бюджету закупили 104 кабінети для гімназій, ліцеїв та колегіумів області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments