Харківщина може розвивати торгівельні відносини з Туреччиною – Світлична

Неділя, 3 вересня 2017, 11:23
Зокрема, в Харківської області є можливості для реалізації спільних освітніх та соціальних проектів. З Туреччиною.
Харківщина може розвивати торгівельні відносини з Туреччиною – Світлична

Під час зустрічі зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Йонетом Джаном Тезелом голова ХОДА Юлія Світлична обговорила перспективи співпраці Харківської області з Туреччиною. Зокрема, вона зазначила, що розвитку цих відносини істотно сприятиме наявність прямого комфортного авіасполучення.

«У нас є всі можливості розвивати як торгові відносини, так і реалізовувати спільні освітні та соціальні проекти», - підкреслила вона.

Йонет Джан Тезел також розповів про турецький урядовий проект, який реалізується в Україні. Він має стосунок до підтримки соціальних установ – лікарень, шкіл, дитячих будинків тощо. Посол запропонував Харківській області взяти участь у програмі. Світлична зазначила, що в області активно реалізуються подібні проекти міжнародних організацій, які надають допомогу соціальним закладам. Особливо це стосується тих, що надають послуги великій кількості переселенців. За її словами, харківська сторона гарантує підтримку в чесній і прозорій реалізації таких проектів.

«Харків знову виявився вдалим для нашої команди» – пише Світлична на свій сторінці в мережі «Фейсбук». Так голова ХОДА прокоментувала перемогу української збірно під час футбольного матчу з Туреччиною. Матч відбувся вчора, 2 вересня на стадіоні «Металіст». Рахунок –2:0.

comments powered by HyperComments