Нещасних випадків під час проведення дорожніх робіт зафіксовано не було

Юлія Гуш  |  Вівторок, 5 вересня 2017, 13:35
Незважаючи на спекотну погоду, дорожні роботи проводилися згідно назначеному плану
Нещасних випадків під час проведення дорожніх робіт зафіксовано не було

Про це розповів Сергій Пляка, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області. За його словами, все літо, незважаючи на спекотну погоду, підрядники не припиняли роботи.

«Звичайно, було спекотно, – зазначив він, – кожна людина зрозуміє, що якщо на вулиці 35 С, на покритті 50, а температура привезеної суміші 140 С, то це, звичайно, важко. Але нещасних випадків у нас не було. Всі роботи, за виключенням 10 днів на ізюмському мосту та відновлення шляхопроводу на дорозі «Харків – Охтирка», виконувалися без перекриття доріг. Було важко, але ми працювали».

«У нас в штаті близько 1400 працівників, – зазначив Віталі Мачула, заступник директора з ремонтів та утримання автодоріг ДП «Харківський облавтодор», – спека була не весь літній період. Ми пам’ятаємо, що справжня спека почалася тільки з серпня. Нами було закуплено близько 6000 головних уборів та введено додаткову перерву тривалістю 5-10 хвилин на кожну годину праці під час такої спеки. Це що до покращення умов працівників». Разом з тим роботи на харківських дорогах тривають.

Сергій Пляка розповів, що минулого тижня Кабміном була підписана постанова щодо продовження робіт на двох напрямках – «Ізюм – Слов’янськ» та «Куп’янськ – Сватове». Передбачений ремонт доріг на ділянці від Ізюму до кордону з Донецькою областю, а також роботи на аварійній ділянці від Куп’янська до кордону з Луганською областю. Тривають роботи по всім напрямкам. Ведеться капітальний ремонт шляхопроводу поблизу села Губерівка, виконання робіт тепер складає 47%. Там вже проходить монтаж опор. Всі роботи проводяться згідно графіку. Шляхопровід буде введений в експлуатацію вже в листопаді.

Тривають роботи на ділянці від Чугуєва до Ізюма. Об’єм виконаних робіт складає близько 80%. Там залишилось доробити всього 2 кілометра дороги. Завершуються роботи на окружній дорозі. Через 10-12 днів дорога буде готова. За словами Пляки, план фінансування митних коштів на сьогодні складає 58%. Щодо державного бюджету, то тут виконання перевищує 58%, а кредитні кошти поки що залишаються на рівні 37%.

Раніше «Справжня Варта» писала, як ремонтують дороги на Харківщині. Дорожники відзвітували про свою роботу/ Фотозвіт.

Продовжуються ремонтні роботи на дорозі Київ - Харків - Довжанський. Триває укладання асфальтобетону на виїзді з Ізюму в бік Харкова.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments