Ми комплексно підходимо до розбудови спорту - Юлія Світлична - Сергію Бубці

Вівторок, 5 вересня 2017, 13:53
Фізкультурно-оздоровчі комплекси з'являться у кожному районі Харківщини
Ми комплексно підходимо до розбудови спорту - Юлія Світлична - Сергію Бубці

Про це губернаторка розповіла президенту Національного олімпійського комітету України Сергію Бубці , - повідомляє «Справжня Варта».

" Два ми вже відкрили – у Вовчанському та Первомайському районах. Зараз будуємо ще три: в Пісочині, Золочеві та Красноградському районі", - сказала голова ХОДА.

Також разом із Федерацією футболу України, її президентом Андрієм Павелком у регіоні домовилися, що в кожному районі області за рік буде зроблено спортивні майданчики зі штучним покриттям. До кінця цього року їх буде 10, а наступного року ймовірно всі 27.

Як відзначив Бубка, інші регіони повинні брати приклад з Харківщини, зокрема, у бюджетних витратах на фізичне виховання.

Як раніше писала «Справжня Варта»,харківський стадіон знову приніс удачу збірній України з футболу. Україна - Туреччина 2:0.

«Це перший за 4 роки офіційний матч національної збірної, який проходить у Харкові. Завдяки зусиллям керівництва Харківської облдержадміністрації, нам вдалося повернути великий футбол до Харківської області», - зазначив президент Федерації Футболу України Андрій Павелко.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments