Світлична і Бубка зустрілися з тренерами та спортсменами Харківщини

Вівторок, 5 вересня 2017, 17:46
Тренер Сергія Бубки - представник саме харківської спортивної школи
Світлична і Бубка зустрілися з тренерами та спортсменами Харківщини

Про це президент НОК України згадав під зустрічі зі спортивною спільнотою Харківщини, - повідомляє «Справжня Варта»

"Для мене Харків – це особливе місто. Мій тренер – представник саме харківської спортивної школи. Спортсмени вашого регіону з 1952 року завоювали 45 медалей на Олімпійських іграх. Це видатні досягнення, які прославляють Харківщину. Дуже приємно бачити ваших спортсменів, які представляють Україну в синхронному плаванні. У цьому напрямку харківська школа - дуже яскрава», - зазначив Сергій Бубка.

Сергій Бубка схвально висловився на рахунок ролі голови ХОДА Юлії Світличної у спортивній розбудові регіону.

«Юлія Світлична керувала організацією заходу в області. Ми зустрічалися в Києві. Ви та ваша команда дійсно приклали багато зусиль для того, щоб цей чемпіонат пройшов на високому рівні. Перемога нашої команди була яскрава. Ми пишаємося цими досягненнями. Хотів би подякувати спортсменам та тренерам за працю. Тільки разом ми можемо перемагати. Ми - дуже міцна нація, і я думаю, ми зможемо зберегти славні традиції українського спорту», - сказав Сергій Бубка.

Губернаторка пообіцяла нашим спортсменам всіляку підтримку, вручила їм нагороди та повідомила про те, що заслужений майстер спорту, член національної збірної України з синхронного плавання на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Катерина Садурська стала її радником.

Як раніше писала «Справжня Варта», разом із Федерацією футболу України, її президентом Андрієм Павелком у регіоні домовилися, що в кожному районі області за рік буде зроблено спортивні майданчики зі штучним покриттям. До кінця цього року їх буде 10, а наступного року ймовірно всі 27.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments