Сьогодні буде перекритий рух біля стадіону «Металіст»

Субота, 9 вересня 2017, 12:53
Сьогодні, 9 вересня, рух транспорту поблизу стадіону «Металіст» буде перекритий у зв’язку з проведенням футбольного матчу.
Сьогодні буде перекритий рух біля стадіону «Металіст»

Рух транспорту по пров. Власівському, вул. Храмова, вул. Плеханівській – на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії – буде заборонено з 15:30 до 19:30. Як повідомляють у Департаменті інфраструктури, вулиці були перекриті через проведення матчу між командами «Шахтар» та «Зоря».

Виїзд транспорту з вул. Державінської на вул. Плеханівську буде заборонений. У цей час автобуси змінять маршрути і будуть об'їжджати наступним чином:

№260е: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (розворотнє коло по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка»; висадка і посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева»);

№244е: - пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е: - пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Крім того, з 16:30 до 17:00 і з 18:30 до 19:30 швидкість руху трамваїв по вул. Плеханівській – на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської – буде обмежено.

Як повідомляла «Справжня варта», рух транспорту по вул. Дружби Народів в районі перехрестя з вул. Леся Сердюка буде обмежений до 6 жовтня. Це пов'язано з заміною ділянки трубопроводу КП «Харківські теплові мережі». Об'їзд організовано по вільній від виконання робіт смузі руху.

comments powered by HyperComments