На Харківщині вже розпочався діалог бізнесу з владою - члени Асоціації приватних роботодавців

Неділя, 10 вересня 2017, 10:29
7 вересня у Харкові відбувся День Підприємця-2017.
На Харківщині вже розпочався діалог бізнесу з владою - члени Асоціації приватних роботодавців

Організатор свята - «Асоціація приватних роботодавців».

«Я б дуже хотів, щоб цей день став традиційним кожен рік, щоб у цей день ми починали діловий сезон», - зазначив президент асоціації Олександр Чумак.

За його словами, вести підприємницьку діяльність у країні, в якій йде війна, можуть тільки наші підприємці.

«Крім цього, хочеться коротко прокоментувати виступ Президента: був зроблений величезний акцент на розвитку середнього класу. Я зупинився на цьому, тому що ми багато чуємо про те, що треба допомагати підприємцям розвиватися або хоча б не заважати їм. Я вірю, що якщо в цій країні будуть робити ставку на середній бізнес, то Україна стане країною успішних людей. Ми як Бізнес-асоціація, яка представляє ваші інтереси, готові допомагати вам розвивати бізнес, створювати комфортні умови для роботи, знижувати податки, якщо це необхідно, створювати такі умови, щоб ви могли заробляти», - підкреслив Олександр Чумак.

Від імені обласної влади підприємців привітав заступник голови Харківської облдержадміністрації Марк Беккер.

«Сьогодні ми вітаємо більш ніж двадцатитисячні колективи малих та середніх підприємств Харківської області, ми вітаємо більш ніж 136 суб'єктів підприємницької діяльності, які працюють на території Харківщини. В першу чергу, ми дякуємо вам за те, що ви правильно робите свою справу. Ми дякуємо вам за те, що ви допомагаєте армії. Ви в важку хвилину прийшли на допомогу у відновленні Балаклії. Ми дякуємо вам за те, що ви створили понад 300 тисяч робочих місць в Харківській області. Ми дякуємо вам за те, що тільки за останній рік виробництва, якими ви керуєте, склало 225 млрд грн. Губернатор Харківської області Юлія Світлична підкреслила, що ми готові працювати з бізнесом, ми відкриті для діалогу між владою і бізнесом», - сказав він.

Про те, що діалог вже ведеться сказав екс-голова Дергачівської держадміністрації Олександр Політуха.

«Сьогодні вже почався дуже хороший діалог між владою і бізнесом. Нас слухають, ми можемо задавати питання і отримувати відповіді на наші запитання про регіональному, місцевому розвитку», - підкреслив Олександр Політуха.

Крім цього, в ході Дня підприємців підприємці мали можливість послухати виступи своїх колег –успішних бізнесменів, а так само зіграти в City Quiz.

City Quiz – це інтелектуально-розважальна гра, під час якої командам необхідно відповідати на різні цікаві питання. Гра поєднує в собі елементи таких шоу, як «Брейн-ринг», «Що? Де? Коли?», «Вгадай мелодію», «Своя гра» та інших інтелектуальних та розважальних ігор.

comments powered by HyperComments