До харківської тероборони додалися нові бійці

Понеділок, 11 вересня 2017, 18:05
Близько трьохсот харків'ян склали писягу після прохождення курсів ТРО
До харківської тероборони додалися нові бійці

Повноправними захисниками України стали воїни окремого стрілецького батальйону, що розташовується на базі Харківського обласного військового комісаріату, та загону територіальної оборони Чугуївського об’єднаного райвійськкомату, - повідомляє «Справжня Варта»

Військово-навчальні збори з бійцями підрозділів територіальної оборони на Харківщині триватимуть до 16 вересня. Усього до них залучено близько 700 осіб. Основні практичні заняття проводитимуться на загальновійськовому полігоні 92-ї окремої механізованої бригади Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ.

Як раніше писала «Справжня Варта», понад 700 військовозобов’язаних вдосконалять свої навички.

В Харківській області стартували військово-навчальні збори з бійцями територіальної оборони.

«Усі хлопці, які прибули на збори, є справжніми патріотами і першими помічниками нам – діючим армійцям, – підкреслив Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату, – усі вони отримали військовий однострій, бойове спорядження та зараз перебувають у пунктах дислокації своїх підрозділів. Зауважу, що харківські військкомати ще не займалися з такою великою кількістю воїнів тероборони і за такою насиченою на різні полігонні заняття програмою підготовки».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments