В результаті вибуху постраждав 31-річний чоловік

Неділя, 17 вересня 2017, 11:32
В Харківському районі стався вибух побутового газу, в результаті якого постраждав місцевий мешканець.
В результаті вибуху постраждав 31-річний чоловік

15 вересня о 18:26 надійшло повідомлення про надзвичайну подію, що сталася в селі Новий Коротич Харківського району. За попередньою інформацією, в житловому будинку стався вибух побутового газу, передає ГУ ДСНС в Харківській області. На місці рятувальники з’ясували що, можливо, в результаті витоку газу в приміщенні кухні була утворена вибухонебезпечна концентрація.

Вибух стався, коли власник будинку, чоловік 1986 року народження, зайшов до приміщення. Руйнувань зазнали зовнішні стіни та внутрішні перегородки, а також зайнялася частина стелі. До прибуття рятувальників гасінням пожежі займалися сусіди постраждалого. Власник квартири отримав термічний опік приблизно 35 відсотків тіла, проте стан здоров'я лікарі оцінюють як задовільний.

Як повідомили в поліції, чоловік тоді перебував у стані алкогольного сп'яніння. За попередньою інформацією, причиною вибуху стало паління цигарки в квартирі. Даний факт було внесено  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Як повідомляла «Справжня варта», на Чунихінській вулиці згорів приватний будинок. Частина будівлі та стеля були врятовані. Пожежа сталася 14 вересня ввечері у Немишлянському районі.

comments powered by HyperComments