Найбільше дітей по областях України було влітку оздоровлено з нашої області

Понеділок, 18 вересня 2017, 11:10
Майже 222 тис. маленьких харків'ян відпочили у дитячих таборах
Найбільше дітей по областях України було влітку оздоровлено з нашої області

Також наша область лідирує за показниками фінансування оздоровчої кампанії з обласного бюджету: на придбання путівок для дітей пільгових категорій цьогоріч було виділено 48,5 млн грн, за які куплено 7435 путівок до таборів та санаторних установ області, а також до таборів на узбережжях Чорного та Азовського морів і в Карпати.

Такі дані навів  заступник голови ХОДА Михайло Черняк під час селекторної наради 15 вересня, посилаючись на моніторинг, проведений Мінсоцполітики, - повідомляє «Справжня Варта»

За інформацією заступника начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Лариси Козлової, влітку на території Харківської області працювали 747 закладів оздоровлення та відпочинку: 703 табори з денним перебуванням, 14 таборів праці та відпочинку, 2 наметових містечка, а також 28 стаціонарних таборів. На даний час всі вони завершили роботу.

Зараз завершуються останні зміни в таборах на Чорному морі та в Карпатах, де оздоровлюються ще близько 900 дітей.

Як раніше писала «Справжня Варта», як відпочивають наймолодші харків`яни: інфографіка.

За даними управління на 7 серпня, загалом на відпочинок за межі області цього літа вже було відправлено 4609 дітей. Школярі Харківщини оздоровлюються в Одеській (дитячі заклади «Перлина Чорномор’я», «Молода гвардія», «Патрія»), Запорізькій («Факел», «Лісова пісня»), Херсонській («Таврія») областях та місті Київ.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments