Світлична привітала нового начальника ГУНП у Харківській області

Середа, 20 вересня 2017, 17:05
Губернаторка позначила першочергові завдання в регіоні, які, на її думку, повинна вирішити поліція
Світлична привітала нового начальника ГУНП у Харківській області

"Нам необхідно спільно демонструвати розвиток, впевненість і безпеку на території регіону. І першим таким випробуванням буде економічний форум, який пройде 22 вересня. На ньому необхідно буде забезпечувати громадський порядок. А також 23 та 24 вересня – Великий Слобожанський ярмарок, на який запрошено всі райони Харківської області", - наголосила голова ХОДА Юлія Світлична під час представлення Олега Беха на посаді начальника ГУ Національної поліції в Харківській області, - повідомляє «Справжня Варта»

За її словами, новий начальник ГУ НП матиме всебічну підтримку з боку ХОДА. «І я прошу також голову УСБУ та прокурора області надати новому керівнику повну підтримку», - сказала Юлія Світлична.

Олег Бех – генерал поліції третього рангу. Він народився 3 січня 1976 року в місті Саки Автономної Республіки Крим. Має вищу юридичну освіту – у 2000-му році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство». Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1996 році на посаді слідчого. З 2015 року очолював спочатку УМВС України в Полтавській області, а згодом – ГУ Національної поліції Полтавщини.

Як раніше писала «Справжня Варта», генерал з Полтави очолив харківський "главк".

До цього він керував поліцейськими структурами, зокрема УБОЗ-ами у кількох областях України.

Під час представлення Беха головою Національної поліції України Сергієм Князєвим, він повідомив, що нове місце роботи Анатолія Дмитрієва -  Департаменті забезпечення діяльності голови Національної поліції.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments