585 першокурсників ХНУВС присягнули на вірність України (фоторепортаж)

Субота, 23 вересня 2017, 16:29
Присягу працівника поліції склали майбутні слідчі, фахівці підрозділів превентивної діяльності, боротьби з кіберзлочинністю та кримінального блоку.
585 першокурсників ХНУВС присягнули на вірність України (фоторепортаж)

Як повідомлять в поліції Харківщини, першокурсники задля вступу до відомчого вищого навчального закладу багато й наполегливо працювали. Зокрема, вони добре навчалися, займалися науковим пошуком, встановлювали спортивні рекорди, брали участь у художній самодіяльності та громадському житті. Серед першокурсників також є члени Малої Академії Наук України, чемпіони України та Європи з бойових мистецтв та майстри спорту

На початку урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, які загинули за незалежність України. Серед тих, хто прийшов привітати першокурсників, були представники органів державної влади та місцевого самоврядування, силових та правоохоронних структур, керівництво, працівники, курсанти і студенти університету.

Наприкінці минулого місяця на вірність України присягали вже танкісти. Як повідомляла «Справжня варта», 150 молодих офіцерів через п'ять років стануть до лав Збройних Сил країни. Присягу прийняли першокурсники інституту танкових військ НТУ «ХПІ».

comments powered by HyperComments