Дорожники Харківщини почали ремонтувати нові об'єкти

Вівторок, 26 вересня 2017, 18:13
Почалися роботи на шляхопроводі в районі Пісочина і на ділянці дороги Приколотне - Великий Бурлук на території Великобурлуцького району
Дорожники Харківщини почали ремонтувати нові об'єкти

Про це вони повідомили журналістів, - передає «Справжня Варта»

«Також розпочато роботи на дорозі Харків - Охтирка. Там відфрезеровано ділянку довжиною 2 км. Завтра-післязавтра почнемо укладання асфальтобетону на ділянці дороги на території Дергачівського району», - розповів заступник начальника Служби автодоріг Харківської області Сергій Пляка.

На трасі Київ - Харків - Довжанський дорожники взялися до ремонту дороги від Ізюму до кордону з Донецькою областю. Роботи ведуться двома підрядниками: один працює в напрямку від Ізюма, інший - у напрямку від кордону.

Закінчено роботи на окружній дорозі: тут виконано влаштування шарів з мінеральних сумішей.

Також на минулому тижні тривали роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград. Всього на сьогодні на об'єкті укладено 14 км нового покриття, йде підготовка нових ділянок.

Завершено першу ділянку ремонту на дорозі Харків - Вовчанськ: тут укладено 4 км асфальтобетону. Проводяться підготовчі роботи на інших ділянках траси.

Також тривають роботи на шляхопроводі в районі села Губарівка Богодухівського району. Там закінчуються монтажні роботи з установлення ригелів, 5-6 жовтня дорожники планують взятися до монтажу балок.

Також на тижні тривали роботи з поточного ремонту доріг області. За інформацією начальника облавтодору Ігоря Турченка, було ліквідовано 8,5 тис. кв. м ямковості, використано 1036 тонн асфальтобетонної суміші.

Як раніше писала «Справжня Варта», Ппро виділення грошей нагадав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду».

«З 1 січня 2018 року почне роботу Дорожній фонд – новий інструмент фінансування. Фінансування робіт збільшиться. Цього року маємо близько 30 млрд доступного ресурсу на дороги, а наступного року це буде більше ніж 42 млрд, – сказав Глава Уряду. – Нам треба пришвидшувати темпи капітального ремонту». 

Глава Уряду нагадав, що в структурі витрат на дороги Уряд передбачив 4 млрд грн на капітальний ремонт дороги Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань – Одеса – Миколаїв – Херсон, а також 2 млрд грн – на відновлення дороги Київ – Харків – Довжанський.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments