Ми проводимо на Харківщині масові заходи міжнародного масштабу, про які не могли мріяти навіть у 2015 році - Світлична

Середа, 27 вересня 2017, 13:09
Разом з Міністерством внутрішніх справ регіональна влада пройшла серйозне бойове хрещення, забезпечивши спокій на території регіону.
Ми проводимо на Харківщині масові заходи міжнародного масштабу, про які не могли мріяти навіть у 2015 році - Світлична

Про це сказала Юлія Світлична під час презентації Стратегії розвитку системи МВС до 2020 року, яка відбувалася у Харківському національному університеті внутрішніх справ, повідомляє прес-служба ХОДА.

Харківщина увійшла до переліку перших регіонів країни, у яких презентують Стратегію.

Стратегія розвитку системи МВС до 2020 року є візією розвитку органів системи МВС, як невід’ємної частини сектору національної безпеки України, та визначає наступні пріоритети їх діяльності:  безпечне середовище; протидія злочинності; дотримання та забезпечення прав людини органами системи МВС; ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика; якість і доступність послуг; ефективне врядування, прозорість і підзвітність; розвиток кадрового потенціалу та соціальний захист працівників.

За словами губернатора області Юлії Світличної, Харківщина є важливим пунктом для презентації документу, адже останніми роками тут була зроблена велика робота. 

"Ми продовжуємо забезпечувати безпеку в області. Проводимо тут масові заходи міжнародного масштабу, про які не могли мріяти навіть у 2015 році", - сказала Юлія Світлична.

За її словами, запорука успіху - огранізована робота ХОДА, Нацполіції, Прокуратури, СБУ. 

Голова Консультативної місії ЄС в Україні Кястутіс Ланчінскас зазначив, що для складання Стратегії був розгянутий досвід 28 країн світу. Також він підкреслив, що за два роки в Україні запланований такий обсяг робіт, на який у Європі витратили б 10. 

"І це дуже радує, тому що Україна розвивається дуже швидко", - сказав Кястутіс Ланчінскас.

Нагадаємо, одним з останніх масштабних міжнародних заходів у Харкові був економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Як зазначив Петро Порошенко, він є найвагомішим економічним заходом на Сході України.

comments powered by HyperComments