«Турбоатом» буде завантажено контрактами на декілька років уперед - Світлична

Четвер, 28 вересня 2017, 11:42
Губернаторка анонсувала новий крок у розвитку одного з головних промпідприємств регіона
«Турбоатом» буде завантажено контрактами на декілька років уперед - Світлична

Заплановано, що нові контракти підпишуть сьогодні у присутності Прем’єр-міністра України Володира Гройсмана, - повідомляє «Справжня Варта»

Юлія Світлична, голова ХОДА: «Сьогодні також буде підписано низку контрактів, які завантажать «Турбоатом» на декілька років уперед. А це - стабільна робота для працівників не тільки цього підприємства, але й суміжних – тих, що виробляють запчастини для загального збирання».

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні прем'єр ознайомиться зі станом справ на двох підприємствах.  Це державне підприємство "Завод "Електроважмаш" та ПАТ "Турбоатом", підприємство з державною участю.

Після ознайомлення з роботою підприємств Володимир Гройсман та Юлія Світлична візьмуть участь у Всеукраїнській нараді «Стратегічні напрями розвитку машинобудування України: від ініціатив до національної промислової політики», що відбудеться на «Турбоатомі».

На завершення візиту до нашого регіону прем’єр-міністр ознайомиться з ходом ремонтних робіт на автомобільній дорозі Н 26 «Чугуїв -Мілове».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments