Стала відома мета приїзду Гройсмана на Харківщину

Четвер, 28 вересня 2017, 11:23
Сьогодні прем'єр ознайомиться зі станом справ на двох підприємствах
Стала відома мета приїзду Гройсмана на Харківщину

Це державне підприємство "Завод "Електроважмаш" та ПАТ "Турбоатом", підприємство з державною участю, - повідомляє «Справжня Варта»

На "Турбоатомі" пд головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана запланована нарада з питань розвитку промисловості України за участю представників бізнесу регіону.

Крім того, Володимир Гройсман проінспектує ремонт дороги Чугуїв – Мілове.

Як раніше писала «Справжня Варта», Григоришин може "пріоритетно" викупити держпакет акцій "Турбоатома". Таку можливість йому може буде надано внаслідок реорганізації цього підприємства з публічного у приватне акціонерне товариство

Рішення о реоганізації підприємства може бути прийняте вже 3 жовтня. Фонд держмайна поки що утримується від офіційних коментарів. Також незрозуміло, яку саме частину акцій держави може бути виставлено на продаж. Але прем'єр Гройсман, схоже, підтримує приватизацію "Турбоатома".

"До приватизації пропонуємо великі підприємства і підприємства, що працюють в нерегульованих галузях. В їх числі ... Турбоатом і інші, - заявив прем'єр на засіданні уряду 12 вересня. - Зволікати (з приватизацією. - Ред.) Далі не можна".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments