У Києві презентували харківські схеми

Вівторок, 3 жовтня 2017, 21:42
Презентація туристичних продуктів Харкова відбулася під час Туристичного воркшопу від Асоціації гостинності України, який пройшов 3 жовтня у Києві.
У Києві презентували харківські схеми

У заході взяли участь туроператори і турагенти з внутрішнього туризму, представники ЗМІ, івент-агенції, громадські активісти та представники профільних державних органів влади, повідомляє «Справжня Варта».

Представники Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міськради, Міського туристичного інформаційного центру, а також туроператори, туристичні компанії та екскурсійні бюро Харкова презентували сім різних туристичних продуктів для корпоративних та індивідуальних клієнтів. Туроператорам і туристам представили культурно-пізнавальні та інтелектуальні подорожі, в яких туроператори популяризують видатних харків'ян, історичні та культурні об'єкти міста.

Туроператори Харкова обговорили з київськими колегами питання взаємодії та співпраці, що дозволить в подальшому значно збільшити потік туристів з інших областей і міст України до Харкова.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments