Завдяки соціальному проекту 273 осіб були працевлаштовані чи залучені до громадських робіт

Неділя, 8 жовтня 2017, 11:58
Більше півсотні мешканців Харківщини беруть участь у проекті із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та ВПО.
Завдяки соціальному проекту 273 осіб були працевлаштовані чи залучені до громадських робіт

Про це було повідомлено під час чергового засідання обласної комісії з реалізації пілотного проекту. Як повідомляє ХОДА, час заходу до участі в проекті було відібрано ще понад 50 осіб. З них 49 чоловік мають плани щодо працевлаштування чи залучення до громадських робіт. Троє інших будуть розробляти власні бізнес-плани, які будуть презентовані пі час засідання комісії. Таким чином вони зможуть отримати фінансову допомогу від держави на придбання необхідного обладнання та матеріалів у розмірі до 64 000 гривень.

За даними Департаменту соціального захисту населення ХОДА, вже понад 500 мешканців області з-поміж малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб взяли участь у пілотному проекті. 273 з них вже були працевлаштовані або залучені до громадських робіт.

Після розгляду бізнес-планів учасників проекту комісія прийняла рішення щодо надання фінансової допомоги 21 особі. А дев’ятеро вже отримали таку допомогу на загальну суму 0,5 млн гривень, що дозволить втілити у життя їх бізнес-плани.       

Як повідомляла «Справжня варта», Харківські студенти можуть поїхати до міжнародного авіакосмічного салону у Великобританії. Вони це зможуть зробити в межах благодійного проекту «Авіатор», спрямованого на розвиток і підтримку студентів технічних спеціальностей.

 

comments powered by HyperComments