Саме ви, харків’яни, розвиваєте регбіліг. Світлична вітає переможців

Вівторок, 10 жовтня 2017, 08:01
Перемога команди України з регбіліг, які здобули золото на чемпіонаті Європи, - це перемога усієї Харківської області та нашої країни в цілому.
Саме ви, харків’яни,  розвиваєте регбіліг. Світлична вітає переможців

Про це губернаторка сказала під час зустрічі з командою та її тренером , - повідомляє «Справжня Варта».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Два роки тому в цьому виді спорту ми мали тільки бронзу.  Ви поставили перед собою найвищу планку та досягли її. Цього року в нас є найвища нагорода, і я вітаю вас із тим, що саме ви, харків’яни,  розвиваєте цей вид спорту. Наш регіон може пишатися своїми досягненнями. Результат, з яким ви повернулися з чемпіонату Європи, - це надзвичайна перемога кожного з вас, це перемога усієї Харківської області та нашої країни в цілому.  Ви зробили майже неймовірне. Надзвичайно приємно, що в нашому регіоні розвивається спорт і до цього процесу долучаються всі, кому не байдужа Харківська область, її майбутнє».

Як відзначив  тренер спортсменів Геннадій Веприк, "приємно, що в обласній владі  такі молоді, завзяті керівники, які тримають своє слово». У своєму фейсбуці він висловив задоволення цією зустрічею.

За її словами, ХОДА усіляко підтримує проведення європейських чемпіонатів у регіоні. 

«Я сподіваюся, що й представники регбіліг не забаряться з проведенням такого рівня змагань саме на Харківщині, - звернулася до спортсменів Юлія Світлична. - Ми усіляко підтримуємо кожного спортсмена, який досягає високих результатів. Розвиток спорту на території нашої держави – це пріоритет Президента України Петра Порошенка та пріоритет обласної влади».

У ході зустрічі спортсменам вручили грошові  винагороди і посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу» з регбіліг.

Як раніше писала «Справжня Варта»,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments