Світлична привітала пацієнтів госпіталю ветеранів війни із майбутніми святами

Четвер, 12 жовтня 2017, 18:02
Ветеранів губернаторка відвідала разом з учасниками АТО
Світлична привітала пацієнтів госпіталю ветеранів війни із майбутніми святами

Голова ХОДА Юлія Світлична: "Я хочу дякувати за те, що ви зробили. За те, що ви робите, за тих синів, яких ви виростили. За те нове покоління, яке сьогодні боронить нашу область та Україну», - повідомляє «Справжня Варта»

Вона побажала ветеранам здоров’я та міцного духу – такого, який вони мали все життя, а також любові та миру.

«Часи важкі, і тільки разом, об’єднавшись, ми зможемо зробити гарні справи задля майбутнього. Якщо ми не будемо дивитися на те, чим нас лякають, а будемо розвиватися та рухатися вперед, усе вийде», - відзначила керівник області.

Вона також повідомила ветеранам про те, що було зроблено керівництвом області для покращення умов та оновлення матеріально-технічної бази в КЗОЗ «Обласний госпіталь ветеранів війни».

«Цього року ми поставили нове обладнання в госпіталь. Робимо ремонт у харчоблоку. Ми робимо все можливе задля того, щоб зміцнити матеріально-технічну базу та провести необхідні ремонти в закладах різних сфер – соціальної, освітянської, медичної - по всій Харківській області», - наголосила Юлія Світлична.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична намагається удосконалити реабілітаційні програми для ветеранів бойових дій.

Для цього на Харківщину запрошені групи найкращих реабілітологів з Ізраїлю. Досягнуто домовленності з Японією про поставки сучасного медичного обладнання.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments