По харківським школах встановлюють сучасні навчальні кабінети

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 14:36
Нове обладнання з’явилося в школах Первомайського, Зачепилівського, Валківського, Краснокутського, Зміївського та Дворічанського районів
По харківським школах встановлюють сучасні навчальні кабінети

Сучасні навчальні комплекси вже встановлено в кабінетах опорних закладів Первомайського району: кабінети хімії, біології, географії - у Біляївському та Олексіївському НВК, кабінет хімії – у Троїцькому НВК. Також обладнання та меблі встановлено в трьох кабінетах опорного закладу Зачепилівського району , - повідомляє «Справжня Варта».

Повністю готове до використання у навчальному процесі також і обладнання, що встановили в трьох кабінетах опорних шкіл Краснокутського та Дворічанського районів. 

Обладнання для кабінетів інформатики, біології, хімії, історії, захисту Вітчизни, 2 лінгафонні кабінети, 5 мультимедійних комплексів для предметних кабінетів та електронний інформаційний кіоск встановлено в опорній школі Валківського району.

2 лінгафонні, кабінети інформатики, біології, хімії, захисту Вітчизни, історії, географії, фізики, медіа-клас та електронний інформаційний кіоск встановили в опорній школі Зміївського району.

До 20 жовтня планують встановити обладнання в кабінетах фізики, хімії, біології опорних шкіл Близнюківського, Богодухівського, Борівського, Лозівського, Красноградського районів. Обладнання до цих закладів уже поставлене повністю або частково, - повідомили у Департаменті науки та освіти ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», депутати облради виділили додаткові кошти на фізику, хімію та біологію.

Зокрема, на оснащення опорних навчальних закладів сучасними кабінетами фізики, хімії та біології спрямували 5 млн 280 тис. грн. За ці кошти закуплять кабінети для Барвінківської школи №1, Вовчанської гімназії №1, Білоколодязького НВК та Варварівської школи Вовчанського району. Також обладнання отримають Золочівська школа №2, Оскільський НВК (Ізюмський район), Орільська школа (Лозівський район) та Шевченківський ліцей.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments