Поліцейські отримали державні нагороди

Неділя, 15 жовтня 2017, 17:43
З нагоди Дня захисника України Петро Порошенко вручив нагороди військовослужбовцям Збройних Сил України, працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Національній гвардії України та поліцейським.
Поліцейські отримали державні нагороди

Зокрема, заступник командира роти батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків» ГУНП в Харківській області капітан поліції Олександр Носко отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня особисто від Президента.

Він неодноразово брав участь в АТО на території Донецької та Луганської областей. Завдяки своєму військовому досвіду поліцейський виконував складні бойові завдання у складі диверсійної групи. Зокрема, в серпні 2014 року він брав участь у вивезенні із захопленого Луганська автомобіля «Урал», завантаженого 38 ящиками з боєприпасами.

Крім того, Олександр Носко брав участь в порятунку місцевих мешканців в зоні АТО. В травні 2017 року під час артилерійських обстрілів у місті Красногорівка він разом з колегами евакуював 16 чоловік, які знаходилися на стаціонарному лікуванні, та 11 працівників міської лікарні.

Як повідомляла «Справжня варта», пам’ять загиблих українських воїнів була вшанована на Алеї Слави. Рідні, бойові побратими, волонтери та представники керівництва області поклали квіти на могили 34 українських бійців.

comments powered by HyperComments