Винуватці ДТП на Сумській повинні понести покарання за всією суворістю закону – Юлія Світлична/ Доповнено

Середа, 18 жовтня 2017, 23:40
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична висловила співчуття рідним загиблих у аварії в центрі Харкова.
Винуватці ДТП на Сумській повинні понести покарання за всією суворістю закону – Юлія Світлична/ Доповнено

«Сьогодні в Харкові сталася жахлива трагедія. Прошу рідних і близьких загиблих прийняти співчуття від мене особисто й від усіх співробітників облдержадміністрації. Зробимо все від нас залежне для того, щоб надати необхідну допомогу постраждалим. І, безумовно, розслідування цієї надзвичайної події буде знаходиться на контролі ХОДА. Переконана, що винуватці трагедії повинні понести покарання за всією суворістю закону», – сказала Юлія Світлична, слова якої цитує «Справжня Варта».

" Зробимо все від нас залежне для того, щоб надати необхідну допомогу постраждалим", - написала губернаторка у своєму фейсбуці.

Аварія на вул. Сумській сталася близько 20.45 18 жовтня. Автомобіль в'їхав у групу людей, що стояли на тротуарі в очікуванні зеленого світла світлофора. 5 людей загинули на місці. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водій-винуватець ДТП затриманий.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments