Загиблого в ДТП на Сумській Олександра Євтєєва поховають у Сумах

Четвер, 19 жовтня 2017, 20:35
Внаслідок резонансного ДТП у центрі Харкова постраждала ціла родина.
Загиблого в ДТП на Сумській Олександра Євтєєва поховають у Сумах

«Вчора в ДТП загинув Саша Євтєєв. Наш тіммейт і один з найсвітліших людей, яких я знаю. Його дружина і її сестра (Оксана і Діана Берченко) зараз в 4-й невідкладній у важкому стані», — написала у Facebook колега загиблого Аліна Зибцева – вони працювали в одній компанії, повідомляє «Справжня Варта».

У коментарях знайомі висловлюють свої співчуття і пишуть, що Олександр був дуже добрим та розумним чоловіком. Його поховають 20 жовтня у рідному місті Суми.

В компанії, де працював Олександр Євтєєв, запевняють, що візьмуть на себе допомогу рідним і близьким – як батькам, скорботним про втрату, так і тим, хто зараз знаходиться в реанімації. Йдеться про дружину Олександра Ксенію і її сестру Діану.

Як повідомляла «Справжня Варта», трагедія сталася 18 жовтня, близько 20.45, на вулиці Сумській у Харкові. Елітний позашляховик «Лексус», за кермом якого була 20-річна дівчина, зіткнувся з «Фольцвагеном». «Лексус» від удару відкинуло у натовп людей, що стояли на тротуарі та чекали зеленого світла. Від удару п’ятеро загинули на місці, шістьох госпіталізували.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

   

comments powered by HyperComments