60 діб під вартою: суд оголосив рішення про міру запобіжного заходу у справі Зайцевої

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 19:01
Обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.
60 діб під вартою: суд оголосив рішення про міру запобіжного заходу у справі Зайцевої

Олену Зайцеву, яка була за кермом «Лексуса», що збив на смерть 5 осіб, утримуватимуть під вартою, , повідомляє «Справжня Варта».

Перше засідання в резонансній справі відбулося в Київському районному суді міста Харків. У його рамках обирали запобіжний захід підозрюваній. Клопотання слідчих органів про утримання Олени Зайцевої під вартою в межах строку досудового розслідування – на 60 діб без визначення застави – задовольнили. Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному суді протягом 5 днів.

Олені Зайцевій було пред’явлено підозру за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб»

Прокуратура наполягала на взятті під варту 20-річної студентки «60 діб без права застави».

У ході засідання прокурор заявив про наявність опіатів в аналізах Зайцевої.

Підозрювана та її захист провину не визнали, як і наявність опіатів у крові Зайцевої. За словами адвоката студентки, винуватцем ДТП є не її підзахісна, а водій Volkswagen Touareg.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція повідомила імена постраждалих у ДТП на Сумській увечорі 18 жовтня.

У поліції назвали імена всіх загиблих і постраждалих в ДТП на Сумській.

Нагадаємо, що зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments