У Золочівському районі відремонтують будинок культури

Субота, 21 жовтня 2017, 15:11
У Феськах Золочівського району ремонтують клуб і будують новий спортивний майданчик.
У Золочівському районі відремонтують будинок культури

На даний момент тривають ремонтні роботи в сільському будинку культури, на них було виділено 70 тисяч гривень, передає ХОДА. Зокрема, приміщення клубу вже опалюється котельнею, яка працює на альтернативному паливі. Запланований ремонт покрівлі фундамент будинку культури.

Євген Шахненко, заступник голови ХОДА, розповів, що будівля знаходиться в незадовільному стані. Стіни та покрівля потребують термінового порятунку, потрібно змінити кроквяну частину та накрити металопрофілем. Крім того, необхідно зробити додаткове вимощення.

За словами голови Золочівської РДА Ігоря Гурина, на даний момент йде розробка відповідного проекту. Як тільки буде підготовлена відповідна документація,  тоді на початку 2018 року з бюджету будуть виділені кошти на ремонт покрівлі.

Також у Феськах триває будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям. Там необхідно відремонтувати дорогу від населеного пункту до Золочівської траси. За словами Шахненка, наступного року ремонт доріг місцевого значення буде перебувати у віданні ХОДА. Зокрема, однією з перших у Золочівському районі буде відремонтована саме феськівська дорога.

Як повідомляла «Справжня варта», у Довжицькому навчально-виховному комплексі проведуть ремонтні роботи. Зокрема, там буде вставлений котел, який працюватиме на альтернативному паливі.

comments powered by HyperComments