«З Україною в серці!». На Харківщині пройде форум патріотичних школярів

Вівторок, 24 жовтня 2017, 07:04
Учасники - переможці та фіналісти творчих конкурсів
«З Україною в серці!». На Харківщині пройде форум патріотичних школярів

Загалом участь у церемонії нагородження візьмуть 107 школярів. Переважна більшість з них – учні 6-7 класів загальноосвітніх шкіл та інтернатних закладів Харкова та області, - повідомляє «Справжня Варта».

ІІІ Обласний патріотичний форум проходить за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної та під патронатом Управління культури і туризму облдержадміністрації.

У залі будуть присутні також представники закладів освіти, учасники АТО, кадети, працівники культури, фахівці книговидавничої справи, волонтери.

Під час проведення заходу у фойє театру експонуватимуться патріотична книжкова виставка «Сила нескорених» та виставка артефактів АТО, проходитимуть майстер-класи з японської каліграфії та оригамі за участю студентів-волонтерів від Центру японської культури при Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С.Сковороди.

Форум пройде 24 жовтня в приміщенні КЗ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» (вул. Сумська, 25, мала зала ХНАТОБу), початок - о 9:30.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківських студентів запрошують поміркувати над демократичними цінностями на конкурсній основі.

Всеукраїнський конкурс есе «Я — європеєць» приймає заявки на участь до січня 2018 року.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments