Патрульних навчатимуть безпеці на дорозі

Четвер, 26 жовтня 2017, 13:34
Відповідні збори пройдуть на базі Національного університету цивільного захисту України.
Патрульних навчатимуть безпеці на дорозі

Експерти з екстремальних ситуацій та психологи проведуть майстер-клас «Психологія та безпека на дорозі» для представників Управління патрульної поліції у м. Харкові та патрульних поліцейських, - повідомляє «Справжня Варта».

У рамках заходу продемонструють надання екстреної психологічної допомоги постраждалому водію поліцейського авто внаслідок ДТП, надання психологічної допомоги рідним загиблих під час трагедії на дорозі, роботу психологів з людьми, які стали свідками небезпечної ситуації та з  представниками мас-медіа на місці ДТП.

Представники патрульної поліції для курсантів навчального закладу проведуть тренінг «Як не стати жертвою ДТП», який стосуватиметься питань безпеки на пішохідному переході та перехресті, безпечного перетину залізничного переїзду, а також учасників дорожнього руху - спецавто: карета швидкої, пожежне і поліцейське авто.

Як раніше писала «Справжня Варта», обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments