Світлична і посол Франції вручили студентам подвійні дипломи

Четвер, 26 жовтня 2017, 18:02
Відтепер студенти-економісти не тільки фахівці в Україні, але і у Франції
Світлична і посол Франції вручили студентам подвійні дипломи

Студенти Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця отримали другі дипломи - магістрів Університету Ліон-2 імені Люм’єр  зі спеціальності «Інформатика при прийнятті рішень та статистика», - повідомляє «Справжня Варта».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Це не просто наукова програма, це не просто подвійний диплом. Це наше ствердження як європейської держави. Це прийняття України як європейського партнера, це наше подальше європейське майбутнє".

Дипломи отримані в рамках програми підготовки магістрів подвійного диплому в галузі бізнес-інформатики.

У ході урочистостей  Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні  Ізабель Дюмон від імені Уряду Франції вручила відзнаку Кавалера Ордену Академічних пальм професору, директору Центру університетської успішності Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця Василю Омельяненку.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична намагається активізувати контакти Харківщини з Францією.

"Ми відкрили почесне консульство в Харкові півтора року тому. Я сама відчуваю, що відносини активізувалися, але обидві сторони хочуть більшого», - заявила Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон під час зустрічі з губернаторкою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments