Соціальна сфера Харківщини повністю підключена до опалення, житловий фонд – на 99% - Світлична

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 13:01
Тепло буде у всіх домівках до кінця цього тижня
Соціальна сфера Харківщини повністю підключена до опалення, житловий фонд – на 99% - Світлична

Про це повідомила губернаторка під час всеукраїнської селекторної наради щодо проходження опалювального сезону, - повідомляє «Справжня Варта».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Опалювальний сезон у місті Харків та Харківській області розпочато вчасно. Ще з 6 жовтня органи місцевого самоврядування мали нагоду розпочати підключення соціальної сфери. Плануємо завершити підключення до кінця цього тижня. Є деякі робочі питання, які вирішуються в штатному режимі».

"Харківська область сьогодні є лідером із підключення опалення в країні», - вважає головуючий на нараді Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, відзначив роль у цьому Юлії Світличної.

Віце-прем’єр-міністр зауважив, що необхідно вчасно завершити підключення житлових будинків по місту Харків.

Як раніше писала «Справжня Варта», встановлення лічильника тепла та ІТП у багатоповерхівках дозволяє знизити платежі на близько 400 грн із кожної квартири.

Також «Харківміськгаз» не має права вимагати від харків'ян гроші на встановлення приладів обліку і не має права відключати газ у випадку відмови людей платити за це.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments