В результаті аварії постраждали дев’ять осіб. Зараз їх стан оцінюють як задовільний

Неділя, 29 жовтня 2017, 16:12
На Харківщині сталася аварія, в результаті якої постраждало семеро дітей та двоє дорослих.
В результаті аварії постраждали дев’ять осіб. Зараз їх стан оцінюють як задовільний

Аварія сталася 28 жовтня в Чугуївському районі, повідомляє поліція Харківщини. В автобусі, який прямував по автошляху «Чугуїв-Мілове», знаходилось 20 мешканців села Новоосинівка. Це були 15 учнів та 5 вчителів, які супроводжували дітей під час екскурсії. В той момент вони поверталися додому. За попередніми даними, 49-річний водій мікроавтобуса «Мерседес» не помітив попереду себе автомобіль «ВАЗ», який рухався у попутному напрямку. Він здійснював поворот наліво та допустив з ним зіткнення.

В результаті зіткнення постраждали пасажири мікроавтобуса – семеро дітей віком від 9 до 11 років, а також дві жінки – 29 та 31 років. Їх з незначними травмами були доставлені до Чугуївської лікарні. Після огляду лікарів постраждалих відпустили додому. Стан їх здоров'я оцінюється як  задовільний. Сам водій «Мерседесу» та 37-річний водій «ВАЗ» від госпіталізації відмовились.

Даний факт був внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На даний момент правоохоронцями встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляла «Справжня варта», пішла з життя ще одна жертва ДТП 18 жовтня на Сумській. Одна з сестер, 20-річна Діана Берченко померла у лікарні. До цього часу вона знаходилася у комі. Таким чином кількість жертв аварії зросла до шести осіб.

comments powered by HyperComments