У Харкові пройшов III Міжнародний фестиваль спортивного бального танцю Ukr Dance Cup - враження учасників

Четвер, 16 листопада 2017, 14:43
 III Міжнародний фестиваль спортивного бального танцю Ukr Dance Cup  2017, що пройшов 4-5 листопада в Харкові, вразив всіх своєю пишністю.
У Харкові пройшов III Міжнародний фестиваль спортивного бального танцю Ukr Dance Cup - враження учасників

Про це повідомляють організатори заходу.

«Англія ще не бачила такого масштабу змагань як у вас і не думаю що скоро ще побачить!» (Іванна Томащук, мама танцюриста, Англія). 

«Таких турнірів дуже мало. В Америці взагалі немає, є дуже гарні, але без такої кількості дітей. А який рівень!!!» (Катріна Волгіна, тренер, США). 

«Особисто я відчував себе теж жахливо, Жахливо Космічно Піднесеним, на протязі всього турніру, спасибі!» (Shakilov Neel, фотограф, Харків). 

Незвичайне місце проведення - Міжнародний аеропорт Харків, а також титанічні зусилля по перетворенню величезного ангару для літаків в теплий і шалено красивий данс-хол, зробили свою справу: головна танцювальна подія осені запам'ятали всі - від маленьких танцюристів до іменитих суддів шести країн світу! 

Найпомітнішою родзинкою чемпіонату стало проведення змагань одночасно на двох майданчиках. Загальна картинка масштабності події, а також неймовірна танцювальна атмосфера, буквально вразили всіх, хто прийшов помилуватися мистецтвом бального танцю. 

comments powered by HyperComments