Численні заміри, коментарі пасажирів авто та водій "Volkswagen" у кайданках: як проходив слідчий експеримент на Сумській

П'ятниця, 17 листопада 2017, 12:14
16 листопада відбувся вже третій слідчий експеримент у справі резонансної ДТП, що трапилася 18 жовтня на вулиці Сумській.
Численні заміри, коментарі пасажирів авто та водій "Volkswagen" у кайданках: як проходив слідчий експеримент на Сумській

Про це повідомляє "5 канал". 

У повідомленні йдеться: цього разу в експерименті взяли участь і водій VolkswagenTouareg, і пасажири обох машин. 

Геннадія Дронова привезли на місце трагедії поздно ввечері, він був у кайданках. На місці були слідчі та інші учасники розслідування. Проводилися заміри доріг, а також опитувалися свідки. 

На сьогодні результати експериментів не оголошуються - це поки що таємниця слідства. 

16 листопада відбувся також розгляд апеляції з приводу запобіжного заходу, обраного судом для Геннадія Дронова. Незважаючи на слова Дронова про несправедливість такого рішення та клопотань з боку його захисту, його залишили незмінним - водій VolkswagenTouareg залишиться в ізоляторі на час слідства. Адвокат Сергій Перепелиця розповів про наміри подати заяву до Європейського суду з прав людини.

Як повідомляла «Справжня Варта», 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Спочатку був обраний  запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави. 8 листопада другому учаснику ДТП Геннадію Дронову обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Адвокат Сергій Перепелиця подав апеляцію на це рішення.

comments powered by HyperComments